CARPACCIO VAN HERT
pesto van boschampignons – knolselder – Chioggia biet
OF
COQUILLE
pompoen – krokant spek – schorseneren – dragon
– – –
PORTUGESE TOMATENROOMSOEP
– – –
PARELHOEN
spinazie – pastinaak – truffeljus – pommes fondant
OF
SPEENVARKEN
wortelcrème – gewokte sojascheut – gebakken rijst – sweet chili jus
OF
ZEEBAARS
tortellini – lookcrème – ratatouille
– – –
BOMBE
chocolade – red velvet bisquit – framboos
– – –
Menu 3G: € 64.00
Menu 4G: € 74.00
GEROOKTE PALING
komkommer – mousse van mierikswortel – kaffir
OF
RAVIOLI VAN KRAB
kreeftenjus – dragon – zure room
– – –
WITLOOFSOEP
grijze garnalen – kruidenolie
– – –
GEGRILD VARKENSHAASJE
courgette – broccolicrème – tomato y clavo – zoete aardappel – blackwell
OF
GEBAKKEN SCAMPI
risotto – romige spinazie – gepofte bloemkool – auberginezalf
OF
SKREIHAAS
gekonfijte prei – champignonaardappel – sausje van zongedroogde tomaat en whiskey
– – –
TARTE TATIN
speculoosijs – crème anglaise
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
GELAKTE SASHIMI VAN TONIJN
tartaar van asperges – tomaat – dashi
OF
ROG
krokantje van bladerdeeg – prei – Normandische saus
– – –
CHAMPIGNONSOEP
kruidenkaas – parmaham
– – –
ZEEWOLF
gewokte witkoppen – mini shiitake – spinazie – maltaise – natuuraardappel
OF
LAMSSTOOFPOTJE
ras el hanout – ebly met zuiderse tomaat
OF
KALFSSTEAK
groene asperges – oesterzwam – frisse mousseline – gebakken pomme fondant
– – –
MOUSSE VAN PASSIEVRUCHT EN SZECHUANPEPER
mango sorbet
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
TARTAAR VAN ASPERGES
coppa – kruidensla
OF
ASPERGES
gegrilde zalm – daslook – Noilly Prat sausje
– – –
ASPERGEROOMSOEP
krokant spek – bieslook
– – –
PULPO
romige garnaalglace – paprika en erwtjes – fideuà
OF
GEGRILDE LAMSKROON MET ASPERGES
edamame – graanmosterd – kroketjes
OF
WATERZOOI
griet – asperges – zeekraal – chateaux
– – –
MOELLEUX AU CHOCOLAT
ijs van ananas
– – –
Menu 3G: € 64.00
Menu 4G: € 74.00
GRAVAD LAX
whiskey room – micro leaves – radijs
OF
CROQUETTA JAMON IBÉRICO
carpaccio van tomaat – burratini – pesto
– – –
BLOEMKOOLSOEP
kruidenkaas – grijze garnalen
– – –
TAGLIATA AUSTRALISCHE BLACK ANGUS
spaghettini van courgette – paprikaboter – pommes pont neuf
OF
VOL AU VENT VAN ZWARTPOOTKIP
distelzwam – tuinkers – frietjes
OF
KOOLVISHAASJE
persillade van panchetta – tomato y clavo – spitskool – groene curry
– – –
KERSENMOUSSE
amarena ijs
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
THAÏS STOOFPOTJE VAN MOSSELEN
kokos – groene curry
OF
INSALATA CAPRESE
mojama de atun
– – –
GAZPACHO CATALAN
feta – zuiderse groentjes
– – –
CROQUE VAN PLADIJS
mozzarella – basilicum – tomatensalsa – orzo
OF
CALAMARES À LA PLANCHA
pequillo – auberginezalf – bruschetta
OF
ENTRECOTE MINUTE
pipirrana – choron – stro aardappel
– – –
PANNA COTTA
aardbei – munt
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
Valentijn:
Donderdag 13/2: OPEN!
Vrijdag 14/2: OPEN! (Avond enkel Valentijnsmenu)