CEVICHE DE BACALAO
limoen – furikake bonito – rammenas – frisée
OF
ASPERGES “VLAAMSE WIJZE”
– – –
BISQUE VAN NOORDZEEGARNAAL
– – –
LAMSSTOOFPOTJE
ras el hanout – Zuiderse groenten – rijst
OF
ZALMFILET
Oosterse lak – gebakken asperges – eringii – jus van tobiko eitjes – krieltjes
OF
ZEEDUIVEL
gerookt spek – fideuà – dopwerwten – paprika – pickles jus
– – –
MASCARPONE MOUSSE
cremeux citron – frambozencoulis – ijs van cuberdon
– – –
Menu 3G: € 58.00
Menu 4G: € 69.00
ASPERGES
parmesan – Cecina de léon – truffelolie
OF
ASPERGES
gerookte zalm – mousseline – kruidenslaatje
– – –
ASPERGEROOMSOEP
basilicumolie – zeekraal – grijze garnaaltjes
– – –
ZEEBAARS
oesterzwam – lamsoren – tomate y clavo – rode pesto – blinis
OF
WATERZOOI VAN ZEEWOLF EN ASPERGES
fijne kruiden – natuuraardappel
OF
KALFSSTEAK
ratatouille – erwtencrème – rozemarijn – krieltjes
– – –
MOELLEUX VAN WITTE CHOCOLADE
rabarbersorbet – aardbei
– – –
Menu 3G: € 58.00
Menu 4G: € 69.00