NOORDZEEKRAB
artisjok – groene boontjes – Dijonmosterd
OF
ZWEZERIK
crème van maïs – jonge spinazie – Hollandaise
– – –
MOSSELSOEPJE
saffraan – selder
– – –
ZEEBAARS
risotto – doperwten – frisse venkel – citrusvinaigrette
OF
KALFSKROON
ratatouille – pommes Anna – chasseursaus
OF
JONGE EEND
brandade van bloemkool & nicola – snijbonen – hoisinsaus
– – –
AARDBEI
limoncello – rabarber-mojito-sorbet
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
RAVIOLI VAN BOSPADDENSTOELEN
parmezaan – rucola – truffelolie
OF
TEMPURA GAMBA
avocado – sojaslaatje – oosterse sesamvinaigrette
– – –
COURGETTEROOMSOEP
patrijs-snippers – zure room
– – –
TONGSCHARFILETS
bloemkoolcrème – spitskool – burattini – romige Griekse pasta – kastanjechampignon – cèpes jus
OF
FILETS VAN WILDE EEND
pastinaak – rode biet – rode kool – distelzwam – truffeljus – kroketjes
OF
GEGRILDE ENTRECÔTE
slaatje van fijne boontjes – mosterdvinaigrette – blackwellsaus – frietjes
– – –
APPELTAART
speculoosijs
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00