GRAVAD LAX
whiskey room – micro leaves – radijs
OF
CROQUETTA JAMON IBÉRICO
carpaccio van tomaat – burratini – pesto
– – –
BLOEMKOOLSOEP
kruidenkaas – grijze garnalen
– – –
TAGLIATA AUSTRALISCHE BLACK ANGUS
spaghettini van courgette – paprikaboter – pommes pont neuf
OF
VOL AU VENT VAN ZWARTPOOTKIP
distelzwam – tuinkers – frietjes
OF
KOOLVISHAASJE
persillade van panchetta – tomato y clavo – spitskool – groene curry
– – –
KERSENMOUSSE
amarena ijs
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
THAÏS STOOFPOTJE VAN MOSSELEN
kokos – groene curry
OF
INSALATA CAPRESE
mojama de atun
– – –
GAZPACHO CATALAN
feta – zuiderse groentjes
– – –
CROQUE VAN PLADIJS
mozzarella – basilicum – tomatensalsa – orzo
OF
CALAMARES À LA PLANCHA
pequillo – auberginezalf – bruschetta
OF
ENTRECOTE MINUTE
pipirrana – choron – stro aardappel
– – –
PANNA COTTA
aardbei – munt
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00
NOORDZEEKRAB
artisjok – groene boontjes – Dijonmosterd
OF
ZWEZERIK
crème van maïs – jonge spinazie – Hollandaise
– – –
MOSSELSOEPJE
saffraan – selder
– – –
ZEEBAARS
risotto – doperwten – frisse venkel – citrusvinaigrette
OF
KALFSKROON
ratatouille – pommes Anna – chasseursaus
OF
JONGE EEND
brandade van bloemkool & nicola – snijbonen – hoisinsaus
– – –
AARDBEI
limoncello – rabarber-mojito-sorbet
– – –
Menu 3G: € 62.00
Menu 4G: € 72.00